Verkkopalvelut ja hinnat

Mikon webhostin tarjoaa helppot ja edulliset verkkopalvelut pienyrittäjälle. Verkkopalvelut ja hinnat on esitetty tällä sivulla. Verkkopalvelut ja palvelukokonaisuudet on muodostettu palvelemaan pienyrittäjiä. Ota yhteyttä niin neuvotellaan teille sopiva palvelukokonaisuus. Sähköpostilla mikko@mikonweb.fi tai puhelimitse 040 502 9200

hinnasto

Palvelut

Verkkotunnus- ja -hotellipalvelut

Verkkotunnus- ja -hotellipalvelut sisältävät käyttöönoton jossa tilaajan toimittamien tietojen perusteella Viestintävirastolta tilataan .FI-verkkotunnus ja tilaajalle toimitetaan verkkohotellin käyttöön tarvittavat osoitteet, käyttäjätunnukset sekä salasanat. Jos sopimuksessa on sähköposteja, ohjelmoidaan yksi sähköposti valmiiksi. Tilaaja tilaa erikseen muiden sähköpostien käyttöönoton tai hoitaa ne itse.

Verkkopalvelut pienyrittäjälle

Teemme sinulle tarvitsemasi nettisivut sopimuksen mukaan. Sivut toteutetaan julkaisujärjestelmän, kuten WordPress,  Joomla, Drupal, GetSimple, Website Baker tai TYPO3. Olemme toteuttaneet useat verkkopalvelut pienyrittäjälle WordPress julkaisualustalla, olemme päätyneet WordPress alustalle suomenkielisen käyttöliittymän sekä kattavan apuohjelma valikoiman johdosta.

Käytännön sivun toteutus tapahtuu sopimalla puitteita sivun ulkoasun ja sisällön suhteen.  Ulkoasua sovittaessa tilaaja esittää toiveet ja luonnokset joiden pohjalta tehdään asiakkaalle esimerkki sivusto jota voi kokeilla ja tarkastella. Kokeilusivun kommenttien perusteella laaditaan varsinainen sivusto ja se julkaistaan. Asiakas toimittaa varsinaisen sisältö tekstin, logot sekä kuvat sähköisesti.

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan hanke sovitaan tilaajan toiveiden mukaan täysin valmiiksi tehtynä tai vain osa tuotteista lisättynä. Verkkokaupan perustamisessa aikaa kuluu tavanomaisen verkko-ohjelmoinnin lisäksi tuotteiden perustamiseen. Rajaamalla tuotemäärää voidaan vaikuttaa voimakkaasti perustamiskustannuksiin.  Kauppias voi ajan kanssa lisätä itse tuotteet mallien mukaan.

Tyypillisesti verkkokauppa toteutetaan niin että ohjelmistossa on mukana pakettipalvelu- sekä verkkomaksumoduuli. Pakettipalvelu- ja verkkomaksumoduuleihin on hyvä tutustua ennen hankkeen aloittamista. Verkkokauppojen alusta ohjelmistot ovat usein massiivia ja sisätävät verkkokaupan lisäksi automatisoidun varastokirjanpidon, inventaario listat ja myynti raportit. Järjestelmiä voidaan laajentaa kattamaan kiinteistönvälitykseen tai majoitustoimintaan tarkoitetuilla lisäosia.

Verkkokauppahankkeen yhteydessä on hyvä varautua useampiin palavereihin ja siihen että aikataulu valmiin kaupan luovutukseen tilaajalle kuluu viikkoja tai kuukausi.

Verkkokaupan käynnistämisen ja julkaisun jälkeen on varauduttava myös markkinoimaan verkkokauppaa hakukoneoptimoinnin sekä esimerkiksi Adwordsin kanssa.

.FI verkkotunnus

Mikon webhosting toimii viestintäviraston rekisteröimänä palveluntarjoajana joka tarjoaa asiakkailleen palvelua, joka sisältää sekä verkkotunnushakemusten välittämisen Viestintävirastolle että verkkotunnuksen nimipalvelujen ylläpitämisen. Lisätietoa .FI verkkotunnuksesta http://www.mikonweb.fi/fi-verkkotunnus/

Verkkotunnus sidotaan aina johonkin Verkkohotelli tai Google Apps for Work sopimukseen.

Verkkohotelli

Mikon webhosting tarjoaa verkkohotellipalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Verkkohotellipalvelu tarkoittaa levytilan, verkkoliikenteen sekä muiden palveluiden vuokraamista verkkosivuja varten. Verkkohotellipalvelut on jaettu kolmeen ryhmään Wordpress hosting, Verkkosivut sekä Verkkokaupat. Ryhmien ominaisuudet poikkeavat toisistaan levytilan, liikennemäärien sekä sähköpostien lukumäärän osalta.

Verkkohotellipalvelu kostee vain tilaa, ja asiakas laatii tai hankkii erikseen verkkosivujen sisällön. Verkkohotellin sivujen julkaisemiseksi on haettava verkkotunnus.

Google Apps for Work

Google apps for Work on täydellinen paketti pienille ja keskisuurille yrityksille . Saat keskenään synkronoivat sähköpostipalvelun omalla verkkotunnuksella, pilvilpavelun, videoneuvottelu järjestelmän sekä kalenterin yhdeltä toimijalta. Tässä paketissa on yhteensä 30 Gt levykapasiteettia per käyttäjä ja erittäin kattava sovellustuki tietokoneille sekä mobiililaitteille.

Google apps works tuotteet
Google apps works tuotteet

Hinnasto

Mikon webhostingin verkkopalvelut pienyrittäjille.

Palvelu Hinta
alv 0% alv 24%
Verkkotunnus
DOM1 .FI verkkotunnus Rekisteröinnin kesto 1 vuosi. 10,00 € 12,40 €
DOM2 .FI verkkotunnus Rekisteröinnin kesto 2 vuosi. 20,00 € 24,80 €
DOM3 .FI verkkotunnus Rekisteröinnin kesto 3 vuosi. 30,00 € 37,20 €
DOM4 .FI verkkotunnus Rekisteröinnin kesto 4 vuotta. 40,00 € 49,60 €
DOM5 .FI verkkotunnus Rekisteröinnin kesto 5 vuotta. 50,00 € 62,40 €
Verkkohotellit
WP WordPresshotelli Esiasennettu WordPress oletus teemalla. Levytilaa 0,5 Gt, 0 @, liikenne 10 GB/kk. 9,68 €/kk 12,00 €/kk
WH0 Yhdistyshotelli Levytilaa 0,5 Gt, 3 @, liikenne 15 GB/kk. Laskutusväli 1 vuosi. 137,1 €/a 170,00 €/a
WH1 Mikrohotelli Levytilaa 1 Gt, 5 @, liikenne 20 GB/kk. 15,00 €/kk 18,60 €/kk
WH2 Pikkuhotelli Levytilaa 2 Gt, 10 @, liikenne 25 GB/kk. 17,00 €/kk 21,08 €/kk
WH3 PK-hotelli Levytilaa 5 Gt, 20 @, liikenne 50 GB/kk. 22,90 €/kk 28,40 €/kk
WH5 Mikrokauppa Levytilaa 5 Gt, 5 @, liikenne 60 GB/kk. 35,00 €/kk 43,40 €/kk
WH6 Pikkukauppa Levytilaa 10 Gt, 5 @, liikenne 100 GB/kk. 58,00 €/kk 71,92 €/kk
WH7 PK-kauppa Levytilaa 20 Gt, 10 @, liikenne 250 GB/kk. 86,00 €/kk 106,64 €/kk
Verkkohotellit laajennukset
+@ Lisä sähköpostit Sähköpostiosoitteiden lisäys, 5 kpl 1,60 €/kk 1,98 €/kk
+@lista Sähköpostilista Sähköpostilistojen lisäys, 3 kpl 1,60 €/kk 1,98 €/kk
+data Liikenne Liikennekapasiteetin kasvatus, +10 Gb/kk 1,60 €/kk 1,98 €/kk
+ip Oma ip osoite Oman kiinteän IP:n varaus. 8,00 €/kk 9,92 €/kk
+tila Levykapasiteetti Levykapasiteetin kasvatys, + 1Gt. 2,10 €/kk 2,60 €/kk
Muut palvelut
gaw Google apps works Google apps works käyttäjä. 5,50 €/kk 6,82 €/kk
h Tuntiveloitus Käyttöönotto, selvitykset, konsultointi sekä ohjelmointi. 60,48 €/h 75,00 €/h
Toimenpidemaksu Käyttäjätunnuksen tai salasanan uusita. Keskeytyksen purku. Verkkotunnuksen liittäminen edustukseen. 5,00 € 6,20 €
Maksuhuomaustus Maksuhuomautusmaksu. 5,00 € 6,20 €

Hinnasto: Verkkopalvelut pienyrittäjälle voimassa 26.5.2016 alkaen. Oikeudet muutoksiin pidetään.